facebook

Секс-індустрія по-тернопільськи: повії обслуговували по 5 клієнтів в день і брали 700 грн за півгодини

Сутенерці Марині 41, і вона з Дніпра. Жінку вже раз судили за сутенерство на Cході, коли, до речі, бізнес у Тернополі процвітав. Але тоді вона отримала умовний термін. Тепер надовго сяде за грати.

Повії із Запорізької і Житомирської областей. З клієнтів, яких обслуговували на зйомних квартирах у Тернополі, брали за годину 1 200 грн. Але більшість чоловіків замовляли секс-послуги на пів години. Це їм обходилось у 700 грн.
Чим закінчилася ця справа?

41-річну жительку Дніпра Марину Л. засудив днями міськрайонний суд за сутенерство і звідництво та надовго відправив за грати. Жінці «додали» невідбутий термін покарання – знову таки за сутенерство. Коли Мелітопольський суд Запорізької області у квітні 2020 р. судив жінку та призначив «умовний» термін покарання, вона на повну розгорнула секс-бізнес у Тернополі.

Жінка домовилась з трьома дівчатами про спільний бізнес – вони надаватимуть сексуальні послуги, а вона шукатиме клієнтів, візьме на себе всі організаційні питання та забезпечить «дах». За це повії віддаватимуть Марині половину заробітку. А такса була сталою: пів години за 700 грн і година – 1 200.

Альона, Катя і Карина взялись до роботи.

Джерело.

Close