facebook

“Це кохання!”: переможниця “Танців з зірками” зворушила шанувальників зізнанням

В Україні і досі обговорюють фінал шоу “Танці з зірками 2019”, який пройшов 24 листопада. Одні глядачі із захватом вітають переможців Ксенію Мішину та Євгена Кота, а інші вважають, що кубок мали отримати їхні суперники. Та поки у мережі невпинно обговорюють результати проєкту, Ксенія Мішина публічно відреагувала на свою перемогу.

Відповідний допис з’явився на офіційній інстаграм-сторінці акторки. У зверненні Ксенія Мішина вкотре вирішила подякувати прихильникам, які й допомогли їй здобути золотий кубок “Танців з зірками 2019”.

Дякую, дорогі наші! За вашу довіру і безмежну підтримку! Ми отримали вашу любов! Так, кубок в руках – це саме ваша любов. Ми разом пройшли цей шлях і перемогли. Я раніше і уявити собі не могла, якою масштабною може бути народна любов і віра, – поділилась Ксенія Мішина.

“І, звичайно ж, Євгене Кот! Про кращого партнера я і мріяти не могла. Ти – талант і сила, які я прагнула постійно відвоювати, і душею яких в певний момент стала Анна Паламарчук з нескінченною вірою в нас!” – додала Ксенія Мішина.

Українці в коментарях пишуть, що між парочкою виикла хімія, а з часом вона може перерости й у кохання.

“Може, це кохання?”.

Джерело.

Close