facebook

“Якщо він мене підтримав, то я.”: Зеленський прокоментував свій зв’язок з Коломойським

Президент України Володимир Зеленський відхрестився від зв’язку з олігархом Ігорем Коломойським.

За його словами, їх об’єднує лише те, що він – глава держави, а Коломойський – один з громадян. Про це Зеленський сказав на зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

“Що стосується пана Коломойського, мене підтримали 73%. Якщо серед них був пан Коломойський, то я дуже радий, що є стільки українців, які мене підтримали”, – сказав Зеленський.

Нагадуємо, президент України Володимир Зеленський, сьогодні, 26 листопада, вирушив з візитом до Естонії та Литви. Про це глава держави написав у своєму Іnstagram і Facebook.

Президент запостив відео з київського аеропорту. У ньому він розповів, що ранок для нього був не дуже добрим, оскільки напередодні вильоту він отримав звістки про затримку виплат зарплат вчителям і лікарям з вересня. Зеленський звернувся до уряду. Він сказав, що розуміє завантаженість Кабміну роботою, але попросив якомога швидше вирішити цю проблему.

У коментарі до ролика президент розкрив найближчі плани.

“Їду до наших добрих друзів і надійних союзників – в Естонію і Литву. Повинні обговорити протидію спільним загрозам зі Сходу і загальні можливості на Заході. Але не хочу залишати вдома гострі невирішені питання. Переконаний, що в найближчі два дні Кабмін погасить заборгованість із зарплати перед лікарями і вчителями “, – сказано в запису.

Джерело.

Close