facebook

Лікар Олександрівської лікарні про пацієнтів із коронавірусом: 99% важких хворих – нещеплені

В Олександрівській клінічній лікарні міста Києва 99% важких пацієнтів із коронавірусом не були щеплені. Більшість медичних працівників також відмовилися від вакцинації.

Про це в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL розповіло джерело в цій лікарні. “Практично 99% невакцинованих, у реанімаціях вони просто вмирають”, – заявив він.

Як розповів лікар, пацієнти з COVID-19, опинившись у важкому стані, шкодують про те, що не зробили щеплення. “Вони лікті кусають. Питаю: чому не вакциновані? Вони відповідають, що не знають…”

Він уточнив, що серед важких хворих на сьогоднішній день не тільки літні люди. “Через Дельту досить багато і молодих”.

Лікар заявив, що переконати людей, які відмовляються від вакцинації, в тому, що вона необхідна, практично неможливо. Зокрема, медиків. Багато хто з його колег перехворіли на коронавірус і переконані, що тепер захищені від нових заражень.

“З мого відділення бажання зробити щеплення виявили лише двоє – медсестра і я. Всі решта відмовилися, тому що практично всі перехворіли. Але коронавірусу всього два роки. Хто може знати, буде імунітет через два місяці чи зникне?” – підкреслило джерело.

Джерело.

Close