facebook

Два дні на арешт Порошенка, інакше громадянська бійня», – депутати Слуги народу зробили екстрену заяву

Терпіння депутатів від Слуги народу лопнуло! Вони дали Генеральному прокурору, який явно працює в інтересах Порошенко, рівно 2 дні…

Нардеп з фракції «Слуга народу» Макс Бужанський озвучив сьогодні ультиматум генеральному прокурору України Руслану Рябошапка.

Він зажадав, щоб керівник ГПУ до четверга, 28 листопада, вніс до парламенту подання про зняття недоторканності з Петра Порошенка.

Про це Бужанський написав в своєму Telegram-блозі.

«Генеральний прокурор, у вас є два дні на те, щоб внести до парламенту подання на зняття з Порошенком недоторканності.

До вечора четверга

В такому випадку в п’ятницю регламентний комітет, у вівторок – голосування в залі», – зазначив Бужанський.

За словами Бужанського, якщо Рябошапка не зробить цього, то тим самим свідомо дасть можливість екс-президенту сховатися за політичними акціями протесту, приурочених до «нормандської зустрічі».

Таким чином Рябошапка, вважає Бужанський, буде «грати з Порошенком в одній команді».

Також нардеп від СН попередив Рябошапку, що його дії в наступні два дні ляжуть в основу кадрових висновків парламенту…

Бужанський дійсно прав. Олігарх Порошенко і група його відморозків готують дуже криваві події проти України. Уже в найближчі дні почнуться події, які можуть розколоти Україну на маленькі частини, але при цьому врятувати шкуру військового злочинця Петра Порошенка. Зараз перед владою стоїть вибір. Або арешт Порошенко, або олігарх спровокує розкол України. Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Джерело.

Close