facebook

“Молодняк задихається”: пацієнтка COVID-лікарні про ситуацію у Києві

Київ знаходиться на межі червоної зони. У лікарнях все більше пацієнтів, які переносять інфекцію у важкій формі. Зростає число тих, хто потребує кисневої підтримки. Примітно, що велика частина пацієнтів не робила щеплення від COVID-19.

Про це у коментарі “Телеграфу” розповіла пацієнтка Київської міської клінічної лікарні №3.

За словами жінки, невакциновані пацієнти знаходяться у важкому стані. Все частіше у лікарню потрапляють досить молоді пацієнти у віці від 40 до 50 років. Люди похилого віку переносять хворобу ще важче.

Пацієнтка категорично заявляє, що лікарів, які відмовляють від вакцинації, “потрібно стріляти”. Результат таких закликів можна побачити у реанімації, де лежать нещеплені “важкі” пацієнти.

Жінка зазначає, що сама переносить коронавірус у легкій формі. Однак госпіталізація знадобилася її мамі. Місця у лікарні ще є.

Як зазначає кореспондент “Телеграфа”, у лікарні не було ажіотажу. Напливу хворих на коронавірус або черг з карет швидкої допомоги не спостерігалося.

Відзначимо, за даними мера Віталія Кличка, за минулу добу в Києві підтвердили ще 546 випадків захворювання на коронавірус. Найбільша захворюваність у Дніпровському (232) і Дарницькому (137) районах. Померли 27 пацієнтів.

Джерело.

Close