facebook

“Хочу покинути цей світ”: Ігор Кондратюк звернувся до українців із закликом вакцинуватись (ФОТО)

Відомий телеведучий Ігор Кондратюк на своїй Facebook-сторінці розмістив шокуючі фото та поділився власною історією захворювання на коронавірус. Таким чином продюсер хотів закликати українців вакцинуватись.

“Якщо ви користуєтесь смартфоном, мобільним зв’язком і комп’ютером, а не пишете на бересті/пергаменті; їздите на авто (автобусах, літаках, etc.), а не на бричках/підводах; користуєтесь туалетним папером, а не підтираєтесь лопухами; ваші діти щодня зранку ходять в школу, а не в ліс по гриби та ягоди; живете в будинках, а не в мазанках/землянках; іншими словами – якщо ви – сучасна людина, то у мене запитання: ЧОМУ ДЕХТО З ВАС ПОСТИТЬ МАЯЧНЮ ПРО ШКІДЛИВІСТЬ ВАКЦИНАЦІЇ ВІД КОВІД-19???”, – зазначив Ігор Кондратюк.
Свій допис продюсер доповнив знімками із лікарні. До слова, Ігор Кондратюк у березні у важкій формі переніс захворювання на коронавірус.

Телеведучий зазначив, що усіх антивакцинаторів видалятиме із друзів у соцільних мережах, та зазначив, що ті, хто проти вакцинації повинні усвідомити наслідки таких дій.
“Не хочете вакцинуватись – обов’язково в кінці коменту напишіть: “я свідомий того, що можу швидше покинути цей світ через неприйняття вакцинування”. Визначайтесь, бо може бути пізно…”, – зазначив Ігор Кондратюк.

Джерело.

Close