facebook

“Замотала хлопчика в рушник і засунула в піч”: Жінка жорстоко розправилась з новонародженим немовлям

На Луганщині прокуратура відправила до суду справу мешканки Сіверськодонецька, яка вбила свою новонароджену дитину у газовій печі.

Про це повідомляє прокуратура області.

За версією слідства, у липні 2019 року 41-річна жінка самостійно народила немовля за місцем свого проживання. Перебуваючи в обумовленому пологами психічному стані, добре знаючи, що дитина жива та діючи умисно, породілля замотала новонародженого хлопчика в рушник та сховала до газової печі, що обмежило йому дихання. За результатами судово-медичної експертизи смерть дитини настала від механічної асфіксії.

Встановлено, що жінка не перебувала на обліку в медичному закладі та всіляко приховувала факт своєї вагітності. Народила жінка на 35-36 тижні вагітності. На утриманні вона має ще двох неповнолітніх дітей.

На підставі зібраних доказів вказана особа обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 КК України. За вчинений злочин жінці загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Нагадаємо, 24 червня стало відомо, що з початку 2019 року в Україні вбито понад 50 дітей, тож поліція просить Верховну Раду посилити захист дітей від насильства.

Джерело.

Close