facebook

Під час ДТП 46 людей згоріли живцем: двері заклинило, пасажири не могли вибратися

Страшна трагедія в Болгарії, півсотні людей опинилися в полоні вогню. Перші подробиці інциденту.

Стало відомо про те, що в Болгарії в страшній аварії загинуло 45 осіб. Всі згоріли живцем у великому автобусі. Перші подробиці трагедії.

Про це повідомляє агентство БГНЕС.

Трапилася трагедія на автомагістралі Струма, автобус їхав з Туреччини в Північну Македонію і на трасі Софія – Благоєвград перекинувся і загорівся близько 03:00. Водій не впорався з керуванням, і потрапив у ДТП.

На місці страшної події загинуло 46 осіб, серед яких було 12 дітей. При цьому, врятувати вийшло тільки сімох, адже, двері автобуса заклинили, і пасажири не могли вибратися з салону транспортного засобу.

Причиною аварії могло стати те, що дорога була слизька через зливу, або ж водій просто заснув за кермом. Як було все насправді-точно невідомо.

Рух по трасі зараз перекрито, семеро врятованих були госпіталізовані в лікарню з травмами різної складності, а місцева поліція розглядає відразу кілька версій аварії автобуса. Найближчим часом належить з’ясувати, що там сталося насправді.

Прем’єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв висловив співчуття у зв’язку з інцидентом.

 

 

Аварія в Болгарії, фото: вільне джерело

 

 

Аварія в Болгарії, фото: вільне джерело

Прем’єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв висловив співчуття у зв’язку з інцидентом.

Аварія в Болгарії, фото: вільне джерело

“По-перше, хочу висловити співчуття рідним загиблих. Кілька хвилин тому прем’єр-міністр Болгарії Стефан Янев повідомив мені про велику трагедію на автомагістралі Струма біля Боснека. Там розбився автобус з македонськими номерами і сталася трагедія. 53 пасажири їхали, 46 загинули і 7 були доставлені в лікарню Софії. По-перше, необхідно підтвердити, звідки їхав автобус, але, ймовірно, всередині були громадяни Північної Македонії, оскільки у нього була така реєстрація. Я в жаху від трагедії, і шкодую про те, що трапилося. Я дякую болгарській владі, яка робить все, щоб захистити життя тих, хто вижив. Ми будемо дуже вдячні за розслідування цієї трагедії”, – сказав Заєв.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений користувачем @newsvideo_0710

Джерело.

Close