facebook

“Ми говоримо про чортзна-що”: Мосейчук вичитала Бутусова за “тренд “мені соромно”

Ведуча втрутилася у пересварку між журналістом і президентом.

Телеведуча “1+1” Наталія Мосейчук вичитала головного редактора “Цензор.НЕТ”, журналіста Юрія Бутусова, у якого виникла суперечка з президентом Володимиром Зеленським.

Пересварка між журналістом і главою держави виникла під час пресконференції президента 26 листопада.

Телеведуча перепросила президента за “маленьку дискусію” і звернулася до Бутусова.

“Юра (Бутусов – Ред.), я не можу підтримати цей тренд “мені соромно”, і цей квест. Коли лідери громадських думок починають говорити “мені соромно” в обличчя президенту. Тому що мені соромно за все, що відбувається зараз. Я бачила виступи Тоні Блера, прем’єр-міністра Британії, я бачила виступи Альберта Гора, вони говорили про екологію і про освіту. А ми говоримо про чортзна-що, розумієте. І мусимо жити в цій прекрасній і нещасній країні, а я хочу жити в іншій. Я не хочу, щоб президент цієї країни продовжував риторику “стадіон так стадіон”. Я не хочу цієї боротьби з Порошенком. Вона обридла всім, Юр. Країна валиться”, – заявила вона.

Своєю чергою, президент попросив Бутусова “припинити риторику”. “Ви зараз говорите з президентом України. Припиніть, будь ласка, цю риторику. Ви розмовляєте з президентом України – народом обраним, законно обраним. Ви зараз не на площі за гроші з плакатом. Вас запросили за цей стіл як лідера думки – про що сказала Наталя (Мосейчук – Ред.). Ви запитали – я відповів”, – зауважив Зеленський.

Як повідомлялося, під час пресконференції президент наголосив, що Бутусов неодноразово “зливав” внутрішню українську інформацію. Глава держави заявив, що Бутусов — це перша людина, яка показала інформацію щодо відповіді нашого українського дрона по збройних формуваннях на Донбасі. Внаслідок цього міжнародна спільнота почала вимагати пояснень від України.

Джерело.

Close