facebook

У Росії розповіли деталі майбутньої зустрічі Зеленського та Путіна

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що зустріч президента України Володимира Зеленського з російським лідером Володимиром Путіним на полях нормандського саміту в Парижі не буде формальною.

 

Про це повідомляє РБК-Україна.

Лавров зазначив, що зустріч Зеленського та Путіна у Парижі дозволить прояснити ситуацію з позицією України щодо мінських домовленостей.

“Контакт буде, безумовно, корисний, тому що ми дуже хочемо зрозуміти, як все-таки після всіх неоднозначних, суперечливих заяв з офісу Зеленського сам український лідер бачить рух до виконання мінських домовленостей”, – заявив він.

Очільник російського МЗС також додав, що немає сенсу думати, в якому ж форматі відбудеться зустріч президентів, та додав, що вона буде неформальною.

“Буде зустріч в нормандському форматі: чотири лідери будуть там разом в один і той же час. Як вже сказали в адміністрації президента, є можливість поговорити Путіну і Зеленському. Вона (зустріч – ред.) не буде формальною, тому що це станеться на полях іншого заходу”, – наголосив він.

Джерело.

Close