facebook

Зеленський розповів, чи досі в Україні готується держпереворот

Президент вважає, що організатори змінили свої плани, але не скасували.


Президент України Володимир Зеленський два тижні тому під час свого пресмарафону заявив, що в Україні готується держпереворот, в який намагаються втягнути найбагатшу людину держави Ріната Ахметова.

Та вже учора під час інтерв’ю на 1+1 він заявив, що не готовий обговорювати цю тему, позаяк “про такі речі говорити не можна”, передає ZN.UA.

Та все ж президент вважає, що люди, які готували переворот в країні, від своєї ідеї не відмовилися.

“Я думаю, у людей (які нібито готують держпереворот, – ред.) глобально плани не змінилися. Думаю, деякі люди отримали комунікацію з боку наших стратегічних партнерів – мали окремі діалоги, отримали певні сигнали, трохи змінили свої плани”, – сказав Зеленський.

Він також зазначив, що глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія має підтвердження цих слів гаранта, позаяк “чув або, скажімо так, слухав що люди обговорюють, як вони змінюють свої плани”.

“Я дуже радий, що наше суспільство не підтримує таких дестабілізаційних кроків деяких угруповань. І дуже щасливий, що ці угруповання побачили, що їх не підтримують. Але ми стежимо за ситуацією дуже ретельно”, – додав президент.

Нагадаємо, 26 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні готують державний переворот. За його словами, найбагатшу людину країни Ріната Ахметова намагаються втягнути в це. Бізнесмен на це відреагував, назвавши слова гаранта брехнею.

Джерело.

Close