facebook

На Волині водій маршрутки через шість гривень висадив 9-річну дівчинку

Водій маршрутки “Луцьк-Дубище” не підвіз 9-річну дівчинку до Рожища, бо дитина не додала 6 гривень за проїзд. Про це повідомила мама дівчинки, рожищанка Оксана Б., – пише Волинь24.

 

За словами жінки, її 9-річна донька їхала від бабусі з Луцька додому в Рожище. Як завжди дала 10 гривень (водії, за словами мами, останнім часом саме стільки брали з дитини за проїзд, – авт.) та пройшовши через весь салон, сіла на заднє сидіння. Але водій, який вже від’їхав від зупинки, закликав дівчинку та сказав, що треба доплатити ще 6 гривень, аби заїхати в Рожище.

Жінка зауважила, що водій віддав дитині 10 гривень, давши зрозуміти, щоб їхати до Рожища треба оплатити всю суму. При цьому він зупинив маршрутку та відчинив двері. Тому дитина змушена була вийти.

“Донька розгубилася, розплакалася й забула, що має гроші, тому вийшла з маршрутки. Моя мама, яка проводжала її, вже пішла додому, повідомивши мене телефоном, якою маршруткою їде донька. Добре, що мама живе неподалік. Уявіть її здивування, коли донька заплакана, трясучись, наздогнала її біля під’їзду! Тому наголошую, справа не в грошах, які б я обов’язково доплатила у Рожищі. Справа у відношенні до дитини. Як можна відпустити дитину з маршрутки на мороз, знаючи, що вже від’їхав від зупинки? А якби той, хто супроводжував дитину, жив у іншому кінці міста? Якби вона не знала куди йти й що робити? Невже так важко бути людяним?”, – каже мама дівчинки, пані Оксана.

Також пані Оксана каже, що в Рожищі підійшла до водія маршрутки “Луцьк-Дубище”, аби прояснити ситуацію.

“Хотіла запитати його, чи б він вчинив так зі своєю дитиною: висадив з маршрутки. Натомість не побачила в його очах якогось каяття. Я лишила йому 20 гривень на випадок якщо ще колись якійсь дитині не вистачатиме на проїзд. Прикро, що нині все побудоване на грошах, а от людські якості відходять на другий план”.

Джерело.

Close