facebook

Колишніх бійців АТО підозрююють у вбивстві 3-річного сина бізнесмена Собалєва (фото вбивці)

Начальник поліції Києва Андрій Кришенко повідомив, що у справі про замах затримані двоє молодих хлопців 18-19 років. Також стало відомо, що правоохоронці вже знайшли зброю, з якої стріляли злочинці.

 

Крім того, розкриті імена учасників нападу: Андрій Лаврега і його товариш на прізвище Семенов. Вони обидва служили у 8-му окремому батальйоні “Аратта” під командуванням заступника командира Української добровольчої армії (УДА) Андрія Гергета.

Комбат прокоментував те, що трапилося виданню “Обозреватель”, зазначивши, що пам’ятає Андрія Лаврегу як сміливого і хорошого бійця, який воював з ним пліч-о-пліч три роки.

“Неймовірний хлопець, з якого, якщо б не ця ситуація, треба було брати приклад. Абсолютно контрольований дисциплінований хлопець. Якщо вже і з ним це сталося – почав стріляти в центрі міста, – то справи зовсім кепські. У мене зараз серце кров’ю обливається”, – підкреслив Гергет.

Він додав, що Лаврега був бійцем батальйону аж до 1 червня поточного року і нагороджений державною нагородою з рук президента Порошенка.

Крім того, “Страна” опублікувала фото, на якому, за даними видання, зображений один з убивць трирічного хлопчика. На знімку чоловік залишає хостел, звідки велася стрілянина, через хвилину після пострілу. Як з’ясувалося, номер хостелу знімався на ім’я Стрельникова Олега Володимировича, 03.10.1998 р., паспорт якого вважається втраченим з 18.11.2017.

Джерело.

Close