facebook

Жаркий роман Тіни Кароль і Дана Балана: хто його вигадав?

Ось уже кілька років у ЗМІ не вщухають розмови про роман між поп-дівою української естради Тіною Кароль і молдавським співаком Даном Баланом. Ми з’ясували, звідки взялися чутки і що насправді між зірками.


Журналісти, що шукають сенсацію, і допитливі шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана неодноразово заявляли і заявляють, що між артистами є любовний зв’язок, який вони ретельно приховують від сторонніх очей.

Приводом для пліток, як не дивно, ставали тісні робочі взаємини знаменитостей. Вперше про іскру між артистами заговорили після появи Дана Балана в дев’ятому сезоні вокального телешоу “Голос країни” в якості судді. На той момент Тіна вже була в складі журі проекту, а ось молдавському співакові довелося з нуля завойовувати симпатію українського глядача.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Dan Balan (@danbalan)

Цікаво, та завдяки своїй чарівності зірці вдалося не тільки сподобатися аудиторії, але і стати невід’ємною частиною шоу. Оскільки в дев’ятому сезоні серед суддів були троє чоловіків (Дан Балан, Потап і Монатік) і одна жінка — Кароль, не дивно, що вся чоловіча увага діставалася саме їй. Незабаром після виходу на екрани перших випусків шоу Тіна і Дан зметикували, що глядачі бачать в них щось більше, ніж колег, і вирішили підігріти інтерес до себе. Так, артисти неодноразово виконували чуттєві композиції, танцювали романтичні танці і навіть жартували з приводу роману між ними.

При цьому ні Балан, ні Кароль не говорили відкрито про свої почуття, проте зазначали, що їм приємно знаходитися в компанії одне одного. До слова, по поверненню на зйомки проекту в одинадцятому сезоні, Дан Балан зазначив, що “був сильно радий бачити Тіну”. Також співак відзначився тим, що зворушливо привітав зіркову колегу з днем народження і навіть побував у неї вдома. Разом з Кароль Балан записав хіт “Помнишь”.

Композиція вийшла настільки чуттєвою, що фанати не могли повірити, що музикантів пов’язує тільки творчість. Хімія між зірками також привернула увагу скептиків. Вони почали звинувачувати співаків у спробі обдурити глядача заради популярності і рейтингів шоу.

У відповідь на подібні звинувачення Тіна Кароль заявила, що їх історія з Даном була щирою і їм довелося “відстояти шанувальників і свої почуття”. Зірка додала, що не знає, куди доля направить їхні з Даном струни душі, проте вона не має наміру виправдовуватися за справжній флірт і симпатію до Балана.

А що ти думаєш з цього приводу?

 

 

Джерело.

Close