facebook

Серед білого дня педофіли викрали 5-річну дівчинку та розправилися з нею

Серед білого дня педофіли викрали 5-річну дівчинку та розправилися з нею

4 січня у Костромі сталася трагедія: серед білого дня двома невідомими чоловіками викрали п’ятирічну Вероніку Ніколаєву, яка грала біля Будинку культури, де працювала її мама.

Кілька годин правоохоронці, рятувальні служби та небайдужі люди шукали дитину. Пізніше з’ясувалося, що Вероніки вже немає в живих — із дівчинкою жорстоко розправилися 44-річний педофіл-рецидивіст Денис Герасимов та його спільник, 24-річний Вадим Біляков, на рахунку якого є тюремний термін за крадіжку грошей.

Повідомляється, що зловмисники хотіли заховати тіло своєї жертви, але їм не вдалося цього зробити. Наразі обидва перебувають у слідчому ізоляторі та дають свідчення.

Користувачі Мережі висловлюють співчуття рідним Вероніки і не розуміють, чому чоловіків, які викрали дитину, не могли зупинити перехожі.

«Будь ласка, будьте уважні до дітей, чиї б вони не були. Раптом ви врятуєте комусь життя»; “Давайте частіше звертати увагу на те, що навколо нас відбувається, а не проходити повз, як це зробили люди”; «До останнього сподівалася, що малечу знайдуть живою. Це горе для всіх, хто брав участь у пошуку, хто переживав і не спав, чекав гарних звісток. Спочивай зі світом дівчинка, пробач дорослих за байдужість, за те, що не допомогли тобі. Рідні найщиріші співчуття», — ділиться громадськість

 

Джерело.

Close