facebook

Нардепи прокоментували обіди в їдальні Верховної Ради

На думку народних депутатів, ціни в їдальні достатньо високі.

Допис нардепа Олексія Кучеренка у Фейсбуці про їдальню у Верховній Раді викликав резонанс у мережі. У публікації йдеться про те, що там “грабіжницькі ціни”.

Як повідомляє Сhas News, деякі депутати або рідко харчуються в їдальні, або харчуються там скромно.

Наприклад, Єлізавета Богуцька, нардеп від «Слуги народу», розповіла, що підвищення цін в парламентському кафе не помітила.

«Я дорогих виробів ніколи не брала. Для мене нічого не підвищилося. Я дуже скромно приймаю їжу. Тому для мене яка була ціна, така і залишилася. Зазвичай я беру сирники або омлет. Можливо, сік або каву. І все, більше нічого. Останній раз була сьогодні. І ціни такі ж і лишилися», — сказала Богуцька.

Володимир В’ятрович, депутат від «Європейської солідарності», не дуже задоволений співвідношенням «ціна/якість» і надає перевагу перекусам у сусідніх з Верховною Радою закладах.

«Я нечасто користуюся їдальнею у Верховній Раді. Коли буваю, то беру каву, невеликий салат і, можливо, якесь друге. Не знаю, чи справді піднялися ціни тепер, але в принципі вони там достатньо високі, а якість аж не така добра. Тому надаю перевагу кафе довкола. За таку ціну у місті можна знайти значно дешевше і краще. Уявлення не маю, для чого було піднімати ціни. Можливо, для них це абсолютно нормальні розцінки. Але я вважаю, що близько 200 гривень за скромний обід — це забагато», — вважає В’ятрович.

Джерело.

Close