facebook

Зеленський ухвалить рішення, яке змінить хід історії, а Україна буде в НАТО: астролог озвучив прогноз

Україна отримає перемогу у війні з Росією, яку розв’язав глава Кремля Володимир Путін, але про повне завершення бойових дій та перемогу України можна буде говорити лише через 8 місяців від 24 лютого.

Це не означає, що весь час буде активна фаза війни, йдеться саме про повну перемогу українського народу у протистоянні з ворогом.

Про це в інтерв’ю Vgorode заявив переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв. За його словами, немає жодних сумнівів, що перемога у війні буде за Україною.

“Карти Таро чітко показали 2-ку Кубків, що символізує потужний енергетичний союз з дуже важливим партнером або країною. Також випала карта Зірки, яка не лише нашу перемогу обіцяє, а й те, що ми відвоюємо свою землю попри все”, – наголосив він.

За словами Гордєєва, він не може поки що відповісти, чи буде президента України Володимира Зеленського обрано головною державою вдруге – багато залежить від рішень, які прийматиме лідер зараз. Однак на Україну чекає важлива подія, Зеленський прийме вольове рішення, яке змінить хід історії.

Гордєєв наголосив, що Україна стане членом НАТО, і цілком імовірно, що це може статися вже 2022 року.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астролог Наталія Нестеренко заявила, що війна в Україні покладе край режиму президента Росії Володимира Путіна, але самі бойові дії можуть затягнутися.

Крім того, відомий французький провидець Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона торкнеться Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули.

У свою чергу, автор каналу Irina Astrology Horoscope заявила, що Україна переможе у війні з Росією, але періоди перемир’я чергуватимуться з новими загостреннями. Президента Росії Володимира Путіна чекає смерть, але є кілька сценаріїв.

Джерело.

Close