facebook

Україна завдасть великого удару по Росії: мольфарка розповіла, чим закінчиться війна і що буде з Кримом

Україна отримає перемогу у війні з Росією та зможе вступити до Європейського союзу. Політичні рішення президента України Володимира Зеленського стануть великим ударом для російської влади.

Про це заявила найвідоміша в Грузії провидиця та мольфарка Лелі Какулія. За її словами, Україна зможе повністю відновити територіальну цілісність та повернути окупований Росією Крим.

“Україна стане великою могутньою державою без росіян…. Українська влада підпише всі домовленості з Європою і країна увійде до Європейського союзу”, – зазначила вона.

Мольфарка додала, що Росії не вдасться реалізувати мрію про об’єднання радянських республік, але це намагатимуться приховати від населення до останнього. На Північному Кавказі можуть влаштувати бунт і оголосити війну решті Росії, внаслідок чого Кремль втратить цей регіон.

За її словами, президент Росії Володимир Путін не зможе врегулювати напружену ситуацію в РФ і його ліквідують, причому це зробить мусульманин. Бунти, що почнуться у Чечні, докотяться до столиці Росії.

Після битви мусульман у Москві все буде зруйновано, ми побачимо час, коли вся Червона площа буде залита кров’ю”, – підсумувала Лелі Какулія.

Джерело.

Close