facebook

Пророчі слова Хаяла Алекперова збуваються: про що попереджав екстрасенс

Хаял Алекперов — відомий ясновидець, екстрасенс, двічі переможець «Битви екстрасенсів» не зміг промовчати у цей важкий для усіх час. Екстрасенс з Азербайджану висловив свою думку щодо подій, які розгортаються просто зараз.

Складні події у країнах пострадянського простору Алекперов пояснює активізацією агресивного Марсу. Марс ніколи не приходить без негативних наслідків. У просторі витатимуть важкі енергії. А емоції ненависті, страху, розпачу дуже на це впливають.

За словами Хаяла Алекперова, 2022 буде наповнений безліччю сенсаційних відкриттів, які почнуться з весни. Багато інформації, що ретельно охоронялася раніше, спливе назовні і буде озвучена на весь голос простим людям.

Для мене Україна як друга батьківщина! – Каже Алекперов. Події, які відбуваються зараз в Україні, були відомі екстрасенсу заздалегідь, але він до останнього не хотів у це вірити. Проте втекти від долі неможливо.

Мир настане в Україні відносно скоро. За кілька місяців бойові дії закінчаться і Україна збереже свою територіальну цілісність. Звичайно, швидко вийти із кризи не вийде. З такої глибокої ями вибратися буде не так просто.

Однак після недовгого часу настане піднесення для країни. Зірки гарантують Україні нові можливості та ширші горизонти для розвитку.

У другій половині 2022 року та у 2023 році спостерігатиметься бебі-бум на народження хлопчиків. У цей же період розпочнеться й економічне піднесення для країни.

Україна не залишиться поза увагою європейських країн, які підтримуватимуть її курс на політичну незалежність.

Росія ж 2022 року може зіткнутися із низкою труднощів. Частина з них безпосередньо пов’язана з природними катаклізмами. Також країна зможе примиритися з низкою опонентів та вийти з ними на переговори, які відбудуться у позитивному ключі.

Саме катаклізми та руйнівні природні явища зможуть вплинути на об’єднання та сприяння великих країн. Вони вестимуть переговори між собою і домовлятимуться для того, щоб об’єднатися у боротьбі із загальною проблемою.

Протиборство обох країн на початку 2022 року за кілька місяців припиниться і країни зможуть домовитися на взаємовигідних умовах.

Джерело.

Close