facebook

Може позначитися на війні в Україні: астролог назвала дату рідкісного явища, яке відбувається раз на 166 років

12 квітня відбудеться точне з’єднання Юпітера та Нептуна у знаку Риб. Таке явище трапляється раз на 166 років і може позначитися на війні Росії проти України.

Про це астропсихолог Валентина Віттрок розповіла ТСН.

“Те, що історичні події повторюються, ні для кого не секрет: вони можуть розповісти, що відбувалося під час попереднього з’єднання Юпітера та Нептуна в Рибах”, – сказала вона.

Астропсихолог нагадала, що 166 років тому йшла російсько-турецька війна та з’єднання Нептуна з Юпітером у знаку Риб відбулося 17 березня 1856 року. Вже за два тижні після цього астрологічного явища було підписано Паризький мирний договір.

Згідно з документом, Туреччина залишалася цілісною та незалежною державою, а гарантом її статусу стали Великобританія, Франція та Сардинія-П’ємонт. Тоді ж Бессарабія відійшла до Молдови, а Російська імперія втратила протекторат над Сербією і Валахією.

“Війна була нею програна, хоч би як російські історики не намагалися довести протилежне. В наявності відчуття дежавю, яке посилюється, якщо врахувати, що у нинішніх переговорах між Україною та Росією діяльну участь бере Туреччина”, – зазначила Віттрок.

Джерело.

Close