facebook

Травень принесе велике лихо трьом знакам зодіаку: їх переслідуватимуть нещастя

Травень 2022 року виявиться надзвичайно важким для трьох уродженців зодіакального кола. Їх буквально переслідуватимуть неприємності в усіх сферах життя.

Про це заявили астрологи видання Santeplusmag. За їхніми словами, представникам цих знаків потрібно набратися терпіння, оскільки про спокійне життя доведеться забути.

Близнюки

Уродженці цього знаку можуть потрапити у великі неприємності через сказані слова – дрібний конфлікт може обернутися грандіозним скандалом, як в особистому житті, так і на роботі. Особливо небезпечний період із 12 по 19 травня, коли Близнюки будуть під впливом “дуету” Марса та Нептуна у Рибах.

Народжені під цим знаком можуть відчути труднощі на роботі: рішення, ухвалені до 14 травня, можуть викликати неприємності в майбутньому, аж до втрати посади. Близнюкам треба бути дуже пильними, щоб знизити ризик помилок. В особистому житті також будуть проблеми, що може спровокувати розрив стосунків.

Стрілець

Стрільцям буде дуже важко у травні, вони зрозуміють, що ними маніпулюють. Вплив Марса та Нептуна змусить уродженців знаку почуватися нещасними, вони можуть навіть впасти у депресію. У цей період їм дуже потрібна підтримка близьких та рідних.

Травень принесе Стрільцям великі проблеми на роботі, “чорна” смуга триватиме до 24 травня. Розмови з керівництвом стануть справжнім випробуванням, є ризик конфліктів. Окрім того, можуть виникнути проблеми з фінансами, представники цього знаку можуть втратити велику суму грошей.

Риби

На Риб у травні буквально сипатимуться неприємності – одна проблема змінюватиметься іншою. Уродженці знаку можуть опустити руки та впасти у депресію, але це лише погіршить ситуацію. В особистому житті Риб можуть виникнути великі проблеми: конфлікти, що відбудуться до 25 травня, можуть призвести до розлучення пари.

Уродженцям знаку астрологи радять не ухвалювати жодних важливих рішень до кінця травня. Навіть якщо в особистому житті все йде не так, краще просто взяти паузу, переосмислити те, що сталося, і тільки потім робити якісь кроки.

Джерело.

Close