facebook

Напевно всі впізнали трирічного Лео з Ірпеня, який прославився піснею про калину. Він заспівав разом із Вакарчуком. Відео

Трирічний хлопчик на ім’я Леон, який а капела заспівав біля будинку «Ой, у лузі червона калина» і став зіркою, виконав композицію «Не твоя війна» гурту «Океан Ельзи». Благодійний концерт «Все буде добре» відбувся у Києві, а малюк з Ірпеня долучився до нього дистанційно.

На станції метро «Золоті Ворота», де кияни зібралися послухати колектив, увімкнули ролик, записаний у Лео вдома. З відео можна ознайомитися на YouTube телеканалу «1+1» (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Спершу організатори увімкнули запис, де 3-річний Леон у вишиванці без музики співає перший куплет треку. Зворушені глядачі впізнали героя соціальних мереж і насолоджувалися виконанням «Не твоєї війни» з вуст маленького козака.

Посеред пісні почала лунати музика, і лідер колективу Святослав Вакарчук підхопив Лео та продовжив співати. Позаду нього замість ролика з дитиною почали з’являтися фотографії інших малюків, що постраждали від російської війни в Україні.

Артист співав перед сотнями прихильників гурту із синьо-жовтим прапором, а на виступ дивилися розчулені містяни, які сиділи просто на підлозі перед імпровізованою сценою.

Артист співав перед сотнями прихильників

Нагадаємо, що маленький Лео прославився після того, як випадкове відео з його виконанням «Ой, у лузі червона калина» показали по телебаченню, а в мережі воно почало набирати мільйони переглядів.

Батьки хлопчика застали сина на подвір’ї з палицею в руці за співами реміксу на гімн Січових Стрільців блогера-музиканта Девіда Скотта, який взяв за основу а капела виконання лідера «Бумбоксу» Андрія Хливнюка.

До талановитого українця навіть завітали правоохоронні органи, які привезли із собою пакети зі смаколиками.

 

 

Джерело.

Close