facebook

У “Приват24” новинка: картки Payoneer. Як користуватися і для чого

У “Приват24” новинка: картки Payoneer. Як користуватися і для чого.

Державний ПриватБанк інтегрував у “Приват24” функції платіжної системи Payoneer. Користуватися картками системи тепер можна в мобільному додатку “Привата” або веб-версії онлайн-банкінгу. Payoneer часто користуються фрілансерами, які працюють з іноземними замовниками, а також продавці з великих онлайн-майданчиків, наприклад, Amazon.

Про це повідомила прес-служба банку. Доступні такі функції:
Повна прив’язка облікового запису “Приват24” до сервісу Payoneer;

Виведення коштів з гаманця Payoneer на картки та рахунки фізичних осіб у ПриватБанку, скористатися такою послугою можуть і фізособи-підприємці (“ФОПи”) – проте якщо для звичайних користувачів нарахування відбувається цілодобово, “ФОПи” можуть переказувати гроші тільки з 8:00 до 20 :00 у робочі дні;

Відкриття віртуальних карток у процесі виведення коштів, у тому числі отримання банківських реквізитів за балансами у євро та доларах;

Відсутність комісій банків-кореспондентів із SWIFT-платежу від Payoneer.

Щоб зареєструвати акаунт Payoneer в Україні потрібно буде вказати дані одного з документів – внутрішній паспорт, закордонний паспорт, ідентифікаційний код або права водія, а також дані існуючої картки будь-якого місцевого банку для верифікації особи. Користувачі з України можуть реєструватися як фізична особа або юридична особа.

Payoneer – це електронна платіжна система, яка надає фінансові послуги та грошові онлайн-перекази. Payoneer також є зареєстрованим провайдером MasterCard по всьому світу, за винятком Росії.
Фактично Payoneer дозволяє отримати гроші та або вивести їх на рахунок або картку будь-якого українського банку, або розраховуватися за допомогою самої картки Payoneer.

Часто із системою Payoneer працюють IT-фахівці, які отримують таким чином оплату за виконання замовлень за кордоном. Також послугами компанії користуються світові гіганти Airbnb, Amazon, Google, Upwork та Walmart.

Фото ілюстративне

Джерело.

Close