facebook

Путін готується до хірургічної операції і вже призначив наступника – The Sun

Президент Російської Федерації Володимир Путін потребує хірургічного втручання і незабаром буде змушений лягти “під ніж”.

Про це повідомляє авторитетне видання The Sun, передає “Це моя Україна”.

В статті зазначається, що Путін навіть призначив наступника. На час операції кремлівський диктатор передасть повноваження голові Ради безпеки РФ Миколі Патрушеву, стверджує видання.

Видання The Sun називає 70-річного Миколу Патрушева ключовим тіньовим розробником стратегії війни в Україні та людиною, яка переконала Путіна, що Київ “наповнений неонацистами”.

“Лікарі наполягають, що Путіну потрібна операція, але дата ще не визначена. Буде операція, і він буде недієздатний. На який час — ще не обговорювалося, але думаю, що на короткий”, — зазначають у виданні.

Джерело зазначило, що вибір розвідника Патрушева, який стався після двогодинної “душевної бесіди” з Путіним, був “найгіршим варіантом”. Далі він припустив, що проблеми зі здоров’ям Путіна можуть погіршитися.

“Ми добре знаємо, що у нього рак і хвороба Паркінсона. На деякий час це можна було стримувати, але зараз хвороба прогресує”, — наводить слова інсайдера видання.

Джерело.

Close