facebook

Відома Астрологиня повідомила про важливий і переломний період в травні: дата, що стане переломною для всього людства

Відома Астрологиня повідомила про важливий і переломний період в травні: дата, що стане переломною для всього людства. Юпітер в Овні, створить чудо!

Анжела Перл впевнена, що перебування Юпітера в Овні відчує на собі кожен. Цей період знаменує багато хороших подій і відчуттів

Відомий астролог Анжела Перл яка народилася в Україні, але вже довгий час живе в Австралії, назвала важливу дату, що стане переломною для всього людства.
За словами астролога, в день 11 травня 2022 року планета везіння Юпітер повинна увійти в знак Овна. Ця подія і знаменує великі зміни в житті кожної людини. Анжела Перл зазначила, що Юпітер буде перебувати в Овні в період з 11 травня до 29 жовтня.

Жінка підкреслила, що знак Овна асоціюється з почуттям незалежності, розширенням, ініціативністю, лідерством і самодостатністю. За її словами, цей час відмінно підійде для нових починань, все буде йти дуже легко. Овен символізує ідеї і роботу головного мозку. Є хороша можливість змінити сферу діяльності і почати займатися розумовою працею.

“Юпітер – глобальна планета, це коли ви дозволяєте заявити про себе, про свої бажання і амбіції”, – заявила Анжела Перл.

В даний період, з 11 травня по 29 жовтня, люди будуть з ентузіазмом шукати сенс життя і свого місця під сонцем. Багато спробують “зaлікувати свої рaни”, позбутися привидів минулого і впевнено рухатися вперед, до нових звершень. Перл зробила приємний прогноз самотнім людям. Вона запевняє, що їх чекають нові знайомства і зустрічі.

Все буде Україна!

Джерело.

Close