facebook

Путін на параді відзначився черговим цинiзмом: поклав гвоздики до стел міст-героїв Києва та Одеси, які самі ж і знищують (фото)

Путін на параді відзначився черговим цинiзмом: поклав гвоздики до стел міст-героїв Києва та Одеси, які самі ж і знищують. А дивне “пересмикування” в мережі назвали – безсиллям.

Президент РФ Володимир Путін на параді в Москві відзначився черговим цинiчним та лицемірним вчинком. Він поклав квіти до стел міст-героїв Києва та Одеси, які бoмблять російськими ракетами.

Також у мережі звернули увагу на дивний вираз особи глави РФ. Про це повідомляють у соцмережах.
Після параду військової техніки Путін пройшовся та поклав червоні гвоздики до стел міст-героїв. Особливу увагу в мережі звернули на те, що російський президент поклав квіти і до стелів Києва та Одеси. Водночас за безпосереднього керівництва Путіна ці українські міста “валять” ракетами, руйнуючи будинки та відправляють на небеса мирних жителів.

Крім того, видання “Телеграф” зазначає, що на відео з покладанням квітів до стел міст-героїв можна помітити незрозуміле посмикування у російського президента. Покладаючи квіти до стелі Києва, Путін зробив дивний рух ротом, наче облизуючись.

“Можливо, цей рух був спровокований невиконаними планами путіна із захоплення Києва. Тепер він просто перекошується від безсилої злoсті”, – пише видання.

 

Джерело.

Close