facebook

Панін вкотре звернувся до росіян і опублікував світлину українського хлопчика з мамою в Іспанії: “Дивіться, кого ви знищуєте!” УКРАЇНА

Актор Панін вкотре звернувся до росіян і опублікував світлину українського хлопчика з мамою в Іспанії: “Дивіться, кого ви знищуєте!”

Популярний російський актор Олексій Панін, який виступив проти війни в Україні, зустрів в одному із закладів Іспанії маленького харків’янина Мішу, який разом із мамою був змушений залишити рідне місто після вторгнення РФ. Артист звернувся до співвітчизників, які продовжують підтримувати так звану “спецоперацію” Путіна і називають українців “фaшиcтами” та “неoнациcтами”: “Дивіться, кого ви знищуєте”.

Відео з Михасиком актор розмістив на особистій сторінці в Instagram. У публікації він зазначив, що ролик адресований “не дуже розумним росіянам”, які вірять у кремлівську пропаганду.

“Люди, ось цього хлопчика звуть Мишко. Він з України. Це ось цей “фaшист”, з яким ви нібито боретесь. Я зараз звертаюся до російських пропагандистів та російських людей. А з ним його прекрасна мама. І вони ні в чому не винні. А тепер дивіться та думайте: кого ви знищуєте”, – сказав під час запису Панін.

Під відео кінозірка залишив хештеги “stop war” та “ні війні”. Він додав, що маленький харків’янин ще погано знає рідну мову, однак його за це на батьківщині ніхто не утискав.

“На щастя, на моїй сторінці, дивних коментарів від не дуже рoзyмних росіян стає все менше і менше. Але іноді все-таки вони просочуються. Спеціально для вас “співвітчизники”. Мишко з Харкова і навіть не говорить ще українською мовою. І його ніхто там не утискав. Від кого Путін прийшов його звільняти?” – поставив риторичне запитання актор.

 

Джерело.

Close