facebook

Для Кадирова “Україна – це закрите питання”. Тепер він озвучив свої плани щодо Польщі

Для Кадирова “Україна – це закрите питання”. Тепер він озвучив свої плани щодо Польщі. На його думку, “якщо людина неправа чи держава, то так завжди і буває”. “Віщування” Кадирова – подробиці.

Кадиров адресував Польщі слова: “Після України, якщо буде команда, ми за 6 секунд покажемо вам, на що ви здатні.”

Глава Чечні Рамзан Кадиров почав загрожувати нападом на Польщу. Таку заяву він опублікував 25 травня у своєму Telegram.

“Хочу вам роз’яснити ситуацію, яка скалася на території України, дон. Луганськ та Донецьк, дон, проводять дуже хороші спеціальні заходи, там беруть участь дуже підготовлені, найкращі бійці. Вже до Сєверодонецька, дон, майже вони зайшли і до Лисичанська зайшли”, – заявив політик.

На його думку, “якщо людина неправа чи держава, то так завжди і буває”.

“Україна – це закрите питання, дон. Мені цікава Польща, дон, чого вона прагне? Після України, якщо буде команда, ми за 6 секунд покажемо вам, на що ви здатні, дон. Краще заберіть свою зброю та своїх найманців та попросіть офіційно вибачення за нашого посла, дон. Ми це просто не залишимо, майте на увазі, дон. У чеченців особливо є хороша практика, дон, все, що зроблено, повертається назад. Ви дуже погані ігри почали з нашою державою грати”, – написав Кадиров.

Він також заявив, що західноєвропейські політики “намагаються у всіх гріхах звинуватити нашого дорогого президента”.

“Ми за своїм президентом – за президентом, поруч із президентом, попереду президента, навколо президента, дон“, – додав він.

На думку Кадирова, “Росія завжди вигравала всі війни” та “Україну скоро заберемо повністю”, а президент Володимир Зеленський погодиться з умовами російського президента Володимира Путіна.

Такий ось “віщун”.

Джерело – Телеграм-канал https://t.me/RKadyrov_95/2181

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Джерело.

Close