facebook

Крутоголов з “Дизель Шоу” назвав своїх колег-росіян “нормальними пацанами” і розповів, хто з росіян залишиться в українському проекті

Крутоголов з “Дизель Шоу” назвав своїх колег-росіян “нормальними пацанами” і розповів, хто з росіян та білорусів залишиться в популярному українському проекті.

Актор українського комедійного проекту “Дизель Шоу” Єгор Крутоголов в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” на каналі “Україна” 9 червня заявив, що росіяни з їхнього колективу не мають імперських поглядів, а деякі білоруси – “вже українці”.

Росіяни Сергій Писаренко та Євген Нікішин, за словами Крутоголова, однозначно залишаться у “Дизелі Шоу”.
– Те, що вони ніколи не підтримували путінську пропаганду – це 100%. Вони не вважали українців нацистами. Вони – нормальні пацани, з якими дружимо вже років 15–20. Ніколи у них не було імперських поглядів на Україну, вони наші, – запевнив глядачів і прихильників шоу Крутоголов.

Він наголосив, що Писаренко точно залишиться в Україні, оскільки у нього під Києвом будинок та українська родина.

За словами Крутоголова, актор Євген Нікішин, ймовірно, і не повернеться до шоу.

– Женя зараз у Росії, у нього там сім’я, батьки, діти. Тому він там, і я думаю, йому теж по-своєму складно. Але нічого остаточно сказати не можна – війна ще триває. Женя в Росії, і мені здається, що він там і буде, – заявив шоумен.

Єгор Крутоголов додав, що білоруси Дмитро Танкович та Євген Сморигін залишаться у шоу.

– Вони – вже не білоруси, а українці” – сказав актор.

Єгор зазначив, що акторка Марія Грицук, вочевидь, залишиться у Білорусі.

“Дизель Шоу” – гумористичне концертне шоу від “Дизель Студіо”, телевізійна версія якого виходить на телеканалі ICTV. Шоу було одним із найрейтинговіших телепродуктів на цьому каналі, дуже популярне серед українців.

Джерело.

Close