facebook

В Україні суттєво похолодає: температура повітря впаде до +9

Обіцянки аномальної спеки у червні продовжують збуватися: найближчі 10 днів в Україні будуть похмурими та задушливими, хоча вночі температура повітря буде падати до +9 градусів. Жителям яких областей пощастить із освіжаючими дощами, розповіли синоптики Gismeteo.

Львів
У західних областях України температура повітря коливатиметься від +17 до +26 градусів. Сухими будуть лише 4 дні – найближчі середа та четвер, а також субота та неділя 18-19 червня. У решту днів у регіоні очікуються дощі.

Київ
У центральній частині України дощ очікується у вівторок 14 червня. В решту днів погода буде сухою аж до наступного понеділка, 20 червня. З початку нового тижня Київ накриє дощами та грозами. Температура повітря протягом найближчих 10 днів коливатиметься від +20 до +28 градусів.

Харків
Дощі та грози охолодять східні області вже сьогодні. Негода збережеться протягом вівторка, 14 червня. Загалом, найближчий тиждень у Харкові буде дощовим, а стовпчик термометра показуватиме від +17 до +27 градусів.

Одеса
Найсуше в наступні 10 днів буде в південному регіоні. Дощі в Одесі пройдуть у вівторок 14 червня та п’ятницю 20 червня. В решту часу в області буде похмуро, але спекотно – температура повітря коливатиметься від +21 до +29 градусів.

Джерело.

Close