facebook

Кіркоров “мило” спілкувався з журналістами, поки одна з них не запитала про “спецоперацію в Україні”. Реакція, можна сказати – не здивувала

Кіркоров “мило” спілкувався з журналістами, поки одна з них не запитала про “спецоперацію в Україні”. Реакція, можна сказати – не здивувала. Все очікувано!

Російські естрадні виконавці Філіп Кіркоров та Лада Денс на одному з світських заходів відмовилися відповідати на запитання журналістів про так звану “спецоперацію” в Україні. Почувши, що від них просять публічної реакції на геноцид в незалежній державі, артисти просто розвернулися і пішли від камер.

Зірки навіть не пояснили, чому не хочуть озвучувати свою позицію.

“Кіркоров проігнорував запитання про “спецоперацію”. Яка боягузлива істота. Він думає, що від цього питання можна “втекти”, – висловився автор допису.

На ролику видно, що Філіп Бедросович з задоволенням розмовляє з фанатами та журналістами, посміхаючись в об’єктив. Однак його життєрадісність зникла після запитання про ставлення до війни в Україні.

Вислухавши журналістку, він розвернувся і без слів пішов по своїх справах, не звернувши увагу навіть на фаната, що попросив зробити спільне фото.

Подібна ситуація відбулася і з співачкою Ладою Денс, яку преса застала з аналогічним запитанням під час розмови з подругою. Прикрившись буклетом, зірка заявила, що політика – не тема заходу, а про своє ставлення вона особисто скаже президенту-диктатору Росії Володимиру Путіну.

Після цього артистка зникла з поля зору папараці.

Джерело.

Close