facebook

Його ліквідyють: відомий політолог розповів про взаємини Абрамовича та Путіна

Політолог і публіцист Андрій Піонтковський переконаний, що ні мільярдер Роман Абрамович, ні російський олігархат загалом не мають змоги вплинути на очільника Кремля.

Російський мільярдер Роман Абрамович тісно пов’язаний з президентом РФ Володимиром Путіним з перших кроків політичної бізнес кар’єри.

Про це розповів політолог Андрій Піонтковський під час марафону телеканалу “Freeдом”.

“Я б не мав жодних ілюзій. Абрамович боїться Путіна. Якщо він реально гратиме проти Путіна, за законами того злочинного угруповання, до якого вони належать, його просто вб’ють. Це людина на 100% виконує волю Путіна. Абрамович знає, якщо він відступить убік, його просто ліквідують”, – зазначив Піонтковський.

Він додав, що російські олігархи перебувають у повній залежності від очільника Кремля.

“Єдина їхня форма звільнення від цієї залежності, яку вони й обирають, – покинути Росію та спробувати врятувати частину своїх активів”, – зазначив політолог.

Щодо того, хто б зміг здійснити палацовий переворот, Піонтковський відповів однозначно: лише люди зі зброєю.

“І це станеться, коли розпочнеться контрнаступ української армії. Першим вражаючим успіхом стане визволення Херсона. Це справить шокове враження на російське суспільство та людей у бункері. Тоді ми й почуємо фразу: “Тяжко хворий товариш Путін припустився серйозних помилок щодо українського питання”, – додав політолог.

Джерело.

Close