facebook

На ринках Білорусі з’явилися крадені помідори і черешня з окупованих Херсона і Мелітополя (ФОТО)

Окупанти викрали велику кількість українських овочів та фруктів з окупованих територій. Мелітопольські черешні та херсонські помідори зараз продають у Білорусі.

Фото мелітопольської черешні та херсонських помідорів на ринках Білорусі публікують у місцевих телеграмам-каналах.

У білоруському телеграм-каналі “Еўрарадыё” опублікували фото помідорів, які російські окупанти накрали у фермерів у тимчасово окупованому Херсоні. Овочі помітили на прилавках одного з ярмарків, що неподалік Мінська.

“ДОВГО ЧЕКАТИ НЕ ДОВЕЛОСЯ. НЕВЖЕ БІЛОРУСИ КУПУВАТИМУТЬ?” – ПИШУТЬ У ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ.

Також росЗМІ пишуть, що на білоруських ринках з’явилася й мелітопольська черешня. у телеграмах наголошують, що її привезли “хлопці з Чечні”.

“У деяких містах білорусії, на місцевих ринках з’явилася мелітопольська черешня та херсонські помідори. Цікаво, що продукцію з окупованих українських територій привезли не кримчани, а браві хлопці з чечні,” – мовиться в повідомленні.

Зазначимо, що протягом двох минулих років у Мелітополі врожай черешні був меншим. Натомість цьогоріч вона щедро вродила. Однак через окупацію росіянами міста, продавати її не вдається. Згодом окупанти рейдернули фермерські підприємства і забрали врожай.

Джерело.

Close