facebook

“Свою свободу нікому не віддамо”: яким було останнє звернення Руслани Писанки до українців (відео)

Телеведуча перед смертю збирала кошти на гуманітарку для українців

Увівторок уночі, 19 липня, не стало улюбленої української телеведучої та актриси Руслани Писанки. Восени 2022 року зірці могло б виповнитись 57 років.

Для багатьох Писанка запам’яталася дуже веселою та життєрадісною людиною. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну телеведуча поїхала до Німеччини, де там їй уже діагностували тяжку хворобу. Що це саме — невідомо, проте це захворювання забрало життя Писанки.

Останнє відеозвернення зірки українського шоубізнесу було опубліковано у її Інстаграмі 27 березня. Писанка анонсувала міжнародний благодійний телемарафон-концерт Save Ukraine — #StopWar, який відбувся у Варшаві, Польща.

“Ми маємо зберегти нашу Україну і ми можемо зробити це разом. Ми збиратимемо кошти на гуманітарні потреби України, на яку напала рф і хоче загарбати нашу свободу. Так от — ми свою свободу нікому не віддамо і будемо битися до останнього! Ми переможемо з вами, разом із вашою підтримкою, з підтримкою всього світу та Європи”, — говорила Руслана Писанка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Руслана Писанка (@pisankaruslana)

Раніше ми розповідали маловідомі факти про Руслану Писанку. Чи знали ви, що це не справжнє прізвище української артистки?

 

 

Джерело.

Close