facebook

“6-річного хлопчика знайшли мeртвuм і без одягу в полі”: Жaхливa трaгeдiя шокувала Україну

Жахлива трагедія приголомшила Україну: маленького хлопчика було знайдено мертвим посеред поля. Ймовірно, це саме 6-річний Василь Подкуйко із села Проточі, якого розшукували із 7 липня.

Як інформує “Obozrevatel”, тіло малюка знайдено в полі, він був без одягу. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал “Дніпро зараз”.

“У Царичанському районі знайдено труп дитини. Ймовірно, це 6-річний Василь Подкуйко із села Проточі, пошуки якого тривали із 7 липня.

На місці працюють правоохоронці та медичні експерти. Дитину знайшли серед поля, без одягу”, – зазначено у повідомленні.

На пошуки 6-річного Василька в області було кинуто максимальні сили. Поліцейські перевіряли нежитлові приміщення, прочісували поля та лісосмуги вздовж доріг.

До пошуків дитини залучили відділ аеропідтримки Департаменту патрульної поліції, працівники якого шукали хлопчика за допомогою тепловізора.

Разом зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій правоохоронці також обстежили акваторію річки Оріль.

14 липня у Поліції Дніпропетровської області констатували, що пошуки тривають.

“Активні пошуки маленького Василя продовжуються. Поліцейські разом із місцевими жителями, представниками місцевої самооборони, волонтерами, рятувальниками, водолазами щодня проводять пошуки 6-річної дитини – перевіряється кожен клаптик землі в селі Проточі, прилегла місцевість села, споруди й територія найближчих сіл, поля відстежуються квадрокоптером та тепловізором, орієнтовано місцевих на пошук хлопчика”, – повідомляли тоді поліцейські.

Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!

Джерело.

Close