facebook

Чоловік руслани Писанки Ігор Ісаков зробив заяву про причину, через яку овдовів: “У Русі був він, агресивна форма і трохи запущений”

Чоловік руслани Писанки Ігор Ісаков зробив заяву про причину, через яку овдовів: “У Русі був він, агресивна форма і трохи запущений”. Ісаков також повідомив, де і коли відбудеться прощання з українською актрисою.

Чоловік руслани Писанки Ігор Ісаков зробив заяву про причину, через яку овдовів: Ісаков також повідомив, де і коли відбудеться прощання з українською актрисою.

Чоловік української ведучої та актриси Руслани Писанки Ігор Ісаков 21 липня у Facebook повідомив причину, через яку пішла з життя його дружина.

“У Русі був він, на жаль, агресивна форма і трохи запущений. Але так, як боролася вона, я не зміг би. На жаль, імунітет не витримав. Кінець і кремація”, – написав він.

Ісаков також повідомив, що прощання з Русланою Писанкою відбудеться у місті Кайзерслаутерн у Німеччині. Після цього прах артистки буде доставлено до України.

“Про місце і час похорону в Києві напишу додатково. Безмежно вдячний усім. Мій стан зараз опишу синонімами: розчавлений, зламаний, знищений. Знаю, що це ніколи не сподобалося б дружині”, – підсумував він.

Співчуваємо пану Ігорю і бажаємо Руслані легких хмаринок.

Нагадаємо, Руслана Писанка народилася 1965 року в Києві. Актриса – лауреат Державної премії України імені Олександра Довженка за акторську роботу у фільмі “Москаль-чарівник”, володарка ордена Святого Володимира. Працювала ведучою на каналі “1+1”.

Руслану Писанку сміливо можна назвати цілою епохою українського телебачення, яка несла в наші оселі позитив і гарну погоду.

Ісаков та Писанка разом із 2009 року. Дітей актриса не мала.

Джерело.

Close