facebook

Пророцтво від Анелії Гайворонської, цілительки і ясновидиці зі Світловодська вселяє надію на світ та світле майбутнє

Пророцтво від Анелії Гайворонської, цілительки і ясновидиці зі Світловодська вселяє надію на світ та світле майбутнє. Віримо, що так і буде! Жікнка розповіла, яке майбутнє чекає на Україну та як стануть фігури на дошці світової шахівниці і назвала таку бажану дату.

Багато віщунів робили низку передбачень про Україну, Росію та майбутнє цих країн. І наша сучасна ясновидець і цілителька, жителька міста Світловодська, не виняток.

Пророцтво від Анелії Гайворонської, цілительки і ясновидиці зі Світловодська вселяє надію на світ та світле майбутнє. Віримо, що так і буде! Жікнка розповіла, яке майбутнє чекає на Україну та як стануть фігури на дошці світової шахівниці.

За словами свідків і її пацієнтів, жінка має потужний дар зцілювати за допомогою рук. А ще вона бачить майбутнє і може спілкуватися як з духами, так і зі святими.

Свого часу до неї по допомогу зверталося багато відомих людей із пострадянського простору: депутати, чиновники, артисти, космонавти та прості люди. Наприклад, вона лікувала Софію Ротару та сина Генерального прокурора СРСР.

«Анелії Дмитрівні зараз 82 роки, і вона вкрай приємний та ерудований співрозмовник!» – відгукуються про ясновидець журналісти, яким пощастило поспілкуватися з нею.

Сама ж Анелія Гайворонська не називає себе цілителькою чи ясновидячою, а каже, що вона біоенергоінформтерапевт. Жінка має документи, що підтверджують це. Сама вона здобула дві вищі освіти.

Вона каже, що ще з 5 класу вона знала, який квиток дістане на іспиті – вже тоді такі речі не були для неї таємними.

Дар передбачення відкрився їй ще з ранніх літ. Дістався він їй у спадок від матері, а тій, у свою чергу, від її матері та дідуся, який знав ще Михайла Грушевського.

Ясновидицю умовляли приєднатися до групи парапсихологів багатьох країн, а потім навіть запрошували до десятки кращих ясновидців та цілителів світу. Але вона відмовилася, оскільки жінка бачить своє призначення у допомозі простим людям.

Показую, як швидко позбутися живота-фартуха – ледачий спосіб!
Схуднення
Протистояння України і Росії було запланована ще на 1994 рік. 12 травня жінці з’явилася Божа Мати, яка сказала, що 94-го року буде дуже сильна війна за Крим.

«Цю війну я візьму на себе. Однак мине 20 років і війна все ж таки настане!» – сказала тоді їй Богородиця.

– Темні сили хочуть посварити слов’янські народи. Вони бажають знищити український народ. А все через те, що Україна – це благословенне місце. Але не вдасться зруйнувати ці землі.

Наприклад, у Сумах витає непереможний дух Ковпака, а у Чернігові (місто старше від Києва) стоїть захисний щит. Це намолене місце. Чернігівські ченці у Лаврі багато годин молилися навколішки, щоб захистити країну. Дух царя Давида прийшов допомагати президентові України!» – розповідає пані Анелія.

За словами Гайворонської, початок цих важких часів було покладено 26 квітня 1986 року. Коли вибухнув Чорнобиль, на землю вийшло зло і 18 днів воно перебувало у нашому світі, вселяючись у слабких духом людей. Чорні сили входили до тих людей, які творять сьогодні ці злі дії, пов’язані з війною. Провидиця каже, що це не головнокомандувачі віддають накази на війні, а темні сили, які зараз панують.

– Китай стане на бік України. 5 травня 2023 року припиняться усі військові дії. Україна підніметься та стане сильною, потужною країною. Слов’янські народи поєднуються під єдиною православною вірою. Після цього Георгій Побідоносець закриє нашу планету, щоб не було у світі жодних воїн! – завершує своє пророцтво світловодська цілителька.

 

Джерело.

Close