facebook

Лобода напророкувала майбутнього путіну й росії і розповіла, що на них чекає

Лобода напророкувала майбутнього путіну й росії і розповіла, що на них чекає: “Нічого хорошого”.

Світлана Лобода, яка до вторгнення росії в Україну активно будувала творчу кар’єру в рф, зараз відмовилася від будь-яких взаємин з цією країною. Артистака допомагає українцям, волонтерить, дає благодійні концерти, побувала з візитом в Ірпені.

А 14 серпня українська співачка Loboda виступила із благодійним концертом у Ризі (Латвія) на підтримку України. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Instagram.

За лаштунками в інтерв’ю німецькому телеканалу Deutsche Welle співачка прокоментувала політику президента РФ Володимира Путіна.

– Росія – це країна, яка сьогодні дуже заблукала, тому що на чолі стоїть людина, яка веде країну не туди. Поки люди це не зрозуміють і не усвідомлять, нічого хорошого в країні не буде. Я обираю інший шлях, – заявила артистка.

Як ми вже сказали, до повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка брала участь у численних російських шоу та гастролювала РФ з концертами.

24 березня, через місяць після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Loboda вперше публічно засудила війну, а також почала публікувати в мережах інформацію про те, як і чим допомагає Україні.

 

Джерело.

Close