facebook

Військового, який їхав з фронту вигнали в тамбур через “поганий запах”: Скандал у поїзді “Укрзалізниці”

“Укрзалізниця” потрапила у скандал: військового, який повертався додому з Донеччини до Києва, вигнали в тамбур бо “від нього погано пахне”.

В результаті український захисник простояв сім годин у тамбурі.

Донька військового розповіла цю історію в інтернеті. Вона повідомляє що на її батька поскаржилися двоє чоловіків, які сиділи поруч з ним в поїзді Інтерсіті 11 листопада.

“Замість того, щоб приймати вдячність від людей, які боронять Україну, дуже “ввічлива” провідниця попросила його вийти в тамбур і спати там, бо від нього погано пахне”, – розповіла на своїй сторінці в Instagram засновниця благодійного фонду “Країна нескорених” Любов Оліградська, до якої звернулися родичі постраждалого.

Ця історія швидко отримала розголос в інтернеті. “Укрзалізниця” відреагувала на цей інцидент та заявили що вже розібралися в ситуації.

“Військового, який повертався додому, пасажири звинуватили у “поганому запаху” і виставили в тамбур вагона. Наші стюарди недостатньо чітко зреагували на ситуацію і не помітили конфлікту, дозволивши захисникові провести решту подорожі в тамбурі”, – повідомили в “Укрзалізниці”.

За словами Оліградської, військовому в якості вибачення запропонували компенсувати квиток на поїзд та придбати ще один.

Але все ж багато українців залишилися незадоволеними таким ставленням працівників та пасажирів до військових. Також вони вимагають звільнення провідниці, яка дозволила таке ставлення до чоловіка.

“Я вважаю, що це не реакція на дану ситуацію, не вирішення даної ситуації, а просто замилювання!”,

“Приєднуюсь до тих, хто вимагає звільнити стюарда, вона на це заслуговує. Як же добре обіграли ситуацію, люди вигнали чоловіка в тамбур, а “добрі стюарди” зробили медвежу послугу – дозволили переночувати в тамбурі. Сподіваюсь, що ця людина більше не буде працювати там”,

“Вимагаємо звільнити того бортпровідника!”,

“Потрібно звільнити цього працівника. І щоб цей працівник привселюдно попросив вибачення в Героя”, – написали в коментарях.

Джерело.

Close