facebook

Передбачення Ванги на 2023 рік: Що говорила провидиця про війну в Україні

УНІАН розібрався, що говорила провидиця Ванга про війну в Україні і про 2023 рік в цілому.

Болгарська провидиця Ванга є найвідомішою віщункою в східноєвропейських країнах. Багато її прогнозів вже збулися, а для деяких ще не настав час. Особливість прогнозів Ванги в тому, що вони є вельми абстрактними і можуть мати різні трактування. Раніше УНІАН публікував передбачення Ванги на 2022 рік, а зараз розберемося, чи говорила щось Ванга про війну в Україні.

Ванга про Україну в 2023 році
Баба Ванга називала 2022 рік роком страшних змін у світі. Тепер, коли цей рік закінчився, всі зрозуміли слова провісниці.

Роблячи пророцтва про Україну, Ванга не називала точних дат і років. Багато пророцтв провидиці про Україну ще не збулися – можливо, їхній час ще настане в 2023 році.

Знайомі з Вангою люди говорили, що провісниця робила прогноз про президента України. На її думку, президент зіткнеться з труднощами через людей, які спробують його оббрехати. Президент вистоїть в тому випадку, якщо проявить терпіння.

У щоденнику діда Гошо, який записував слова Ванги, сказано, що Україна в майбутньому стане головною в союзі з п’яти країн. Можливо, мова йде про якусь коаліцію або поствоєнний блок. Є у Ванги і передбачення про українців: після довгих-довгих труднощів люди, нарешті, заживуть злагоджено.

Різні знайомі з Вангою джерела повідомляють про те, що в Україні, за її словами, президентом може стати жінка. Вона принесе нашій країні процвітання. Однак невідомо, коли це станеться.

Є відомості про пророцтво Ванги про чорну кров, якою земля України буде пролита на 7 років, після чого українці стануть впливовою нацією.

Пророчиця також робила передбачення про росіян: за її словами, в 2000-их роках жінки в Росії народять дітей, які змінять світ. У пророчиці не говориться, чи будуть ці зміни на гірше або на краще, але вже очевидно, що росіяни принесли в світ горе і руйнування.

Загальні передбачення Ванги на 2023 рік – що говорила Ванга на 2023 рік
Сліпа провидиця говорила про сильні зміни клімату в 2023 році. За її словами, природа почне мстити людям за недбале ставлення до неї. Країнам Азії вона передрекла жахливі повени, а Індії – масовий голод.

Деякі прогнози Ванги на 2023 рік повідомляють про запеклу боротьбу за владу в багатьох країнах. Результати виборів у більшості країн цього року будуть непередбачуваними.

Також у багатьох країнах, за її словами, буде спостерігатися нестача питної води. У посушливих регіонах можуть виникнути конфлікти за воду.

Джерело.

Close