facebook

Коли закінчиться війна: Топ прогнозів найвідоміших астрологів

Даним питанням українці задаються чи не щодня. Розповідаємо, що про це говорять фахівці-езотерики.

Повномасштабна війна в Україні почалася трохи менше року тому – 24 лютого 2022 року рано вранці Росія почала жорстоко бомбити мирні українські міста і вбивати людей. З тих пір кожен день ми наближаємо перемогу. Астрологи дають різні прогнози з приводу закінчення війни. Розповідаємо про найбільш популярні.

Влад Росс
Він запевняє, що повномасштабна війна може припинитися вже в лютому 2023 року. За його даними, Путін вже розуміє, що програє, і кожна поставка озброєння на баланс України наближає цей найбажаніший день.

Однак є і шанс того, що збожеволілий диктатор знову почне наступ в лютому, намагаючись “взяти Київ за три дні”.

“Якщо ж він абсолютно божевільний, то в лютому в черговий раз почне наступати на Україну”, – коментував Росс.

Ірина Звягіна
Астролог і таролог стверджує, що лютий 2023 року буде напруженим. У цьому місяці українська армія буде обороняти свої позиції і намагатися просуватися, але ворог буде тиснути з більшою силою.

“Я вже писала, що на Україну чекає важкий період до квітня, поки Нептун вийде з опозиції до Марса, Сатурн піде глибше в Риби з опозиції до Сонця, Юпітер і Марс вже не будуть “надихати” Марс і сонце в гороскопі Росії”, – сказала Звягіна.

Вона додала, що після квітня ситуація почне покращуватися, але не уточнила, чи можна говорити про перемогу.

Анна Вергелес
Астролог стверджує, що сприятлива атмосфера для перемоги України складеться у період з квітня по червень поточного року.

“Щодо завершення війни я б виділила три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа – кінець квітня, травня і перша половина червня”, – прокоментувала Вергелес.

Джерело.

Close