facebook

“Ви придатні до служби, чого ви сраки грієте”: Роман Скрипін розкритикував дії воєнкомів у Тернополі

Відомий український медіа-менеджер, журналіст та телеведучий Роман Скрипін розкритикував дії представників воєнкоматів у Тернополі, які протягом останніх декількох днів масово роздають повістки.

В ефірі до Скрипіна звернувся користувач Сергій, написавши, що у Тернополі воєнкоми розійшлися по повній, місто вимерло і немає ніякої інфи, передають “Тернополяни”.

“Правильно, тому що таке лютування безглузде, рандомне воно до добра не доводить, – відзначив Роман Скрипін. – Тому що всі ваші марафони “Єдині новини”, які споживають гроші з бюджету і ні хера не збирають направду. Люди взагалі можуть перестати передавати гроші. Тому що люди показують, що в нас є паралельна держава, яка рятується і ці люди вивозять цілу державу, коли вони об’єднуються у волонтерів, забезпечення і так далі. Якби не волонтери, ви б вибачте смоктали прутня уже давно. До чого ви звикли, коли ви смокчете з бюджету – у вас смоктальний рефлекс нікуди не пропав. І мало того ми є інформаційною складовою”.

Роман Скрипін звернувся до воєнкомів Тернополя, відзначивши, що здорові працівники центрів комплектування чомусь служити не йдуть, натомість на вулицях виловлюють усіх.

“І це треба бути ідіотом, я зараз звертаюся до цього чувака в цьому центрі комплектування, щоб цього не розуміти. Ми збираємо гроші, ми про це говоримо. І ми є інформаційна ланка, яка є сполучна. Але для цього потрібен певний ресурс. Хоча б мінімальний, а ви в нас висмикуєте людей. І вони виконують закон – вони в лавах ЗСУ. І в нас є ті хто поранені в шпиталях, після операції, є загиблі. Що ви робите?! Ви ідіоти і дебіли в такому випадку, тому що треба мати клепку для того, щоб комплектувати. Ви такий центр комплектування, як я Майя Плесецкая. Потім є волонтери, яких не треба чіпати. Тому що вони їздять і забезпечують, не ви їздите. В мене питання до вас, до тих, хто здорові жлоби сидять у цих центрах комплектування – ви придатні до служби – чого ви сраку грієте?! Там можуть бути тільки жінки, там чоловіки в принципі не потрібні. Ні, там самі чоловіки, жінки тільки оформлюють документи ручками пишуть”, – зауважив журналіст.

Джерело.

Close