facebook

“Навесні буде буря”: Астролог попередила про масову трясучку і серйозні зміни для кожного

Астролог попередила, що вже цієї весни можна чекати багатьом зміни, а країнах СНД буде “трясти”.

Війна в Україні досить серйозно змінила світ. Як зазначає астролог Ангеліна Вакуліна, це вплинуло на різку трансформацію.

“Найближчі два місяці нас чекаєш затишшя. Як буває перед бурею. Бурею, яка несе максимальні зміни. Деяких ця воронка зірве з місця і знову розкидає по світу. Зміна місця проживання, зміна роботи, зміна оточення, зміни мислення. Будуть прийматися рішення, які відкладалися роками”, – зазначає астролог в прогнозі, передає Главред.

Вакуліна додає, що зараз важливо докласти всіх зусиль, щоб усвідомити всі невірні дії, рішення, установки.

“2023 – рік особистих і світових трансформацій. Це не повинно лякати. Після бурі настане тиша. Для когось період буде стрімкого і приголомшливого зростання, для деяких навпаки”, – додала вона.

За її словами, навесні чекає багатьох зміни, а країни буде “трясти”.

Хто така Ангеліна Вакулина
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.

“Середина і кінець весни дуже сильно покаже, хто що робив та чим жив у 2022 році. Країни СНД буде трясти не по дитячому. Енергія країн сильно зміниться. Відбудеться консолідація суспільства”, – каже астролог.

Вакуліна зазначає, що проміжок – березень-травень буде жахливим.

“Політичні зміни в усьому світі. Деякі держави скоро зникнуть. Я повторюся, так як було вже не буде. Будуть і територіальні зміни в Україні (це вже давно вирішено), незворотні процеси. З’являться нові партії і цілі нові альянси (за типом ЄС). На зміну старим рухам”, – сказала вона.

За словами астролога, Україна буде крутою державою, потрібен тільки час.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Що чекає Росію – астрологічний прогноз
“Росію очікує революція. Розвал теж. Громадянська війна”, – говорить астролог і зазначає, що в РФ також будуть перевороти і масові протести.

“Повна анархія”, – додала Вакуліна.

Джерело.

Close