facebook

Таролог про наступ РФ: “Горіти ще буде”

Сейраш зазначила, що у російських військових в Херсонській області є проблеми.

Таролог Сейраш детально розповіла, чого чекати українцям у Херсонській області. Вона зазначила, що у російських окупантів є технічні проблеми з подоланням “води”.

“У Херсонській області росіяни може і хотіли б наступати, але це ілюзія. Там не вийде ніякого масштабного наступу. Це пов’язано з технічними моментами, а саме з тим, що потрібно пройти через воду”, – зазначила Сейраш.

При цьому вона вказала, що росіяни можуть обстрілювати Херсон, але піти в наступ вони не можуть. Крім того, таролог заявила, що у окупантів періодично красиво та весело горять БК й “горіти ще буде”.

Війна в Україні – що говорять езотерики
Відомий Карпатський мольфар Василь Юращук зробив прогноз на 2023 рік для України. За його словами, найближчою переломною датою стане 22 березня 2023 року – саме в цей день відбудеться подія, після чого весь український народ відчує полегшення.

Варто відзначити, що раніше таролог Яна Тимощук заявила, що найближчі три місяці для України будуть дуже складними у плані ведення бойових дій, тому що Російська Федерація нічого і нікого не шкодує.

Джерело.

Close