facebook

Житло продали, а рахунки за газ і далі приходять: у “Нафтогазі” дали інструкцію, як їх позбутися

Важлива інформація

У “Нафтогазі” оприлюднили способи переоформлення рахунку
У разі продажу житла та зміни власника домогосподарства українцям потрібно пройти стандартну процедуру оформлення “Нафтогаз”. Про те, як це зробити, розповіли у Telegram-каналі компанії.

1. Зберіть потрібний пакет документів:

ІПН (РНОКПП).
Документ, що підтверджує право власності на житло.
Заява про приєднання. Шаблон заяви можна знайти за посиланням. Слід вибрати “Шаблон заяви-приєднання до умов типового договору”, натиснути “Word” та завантажити документ, після чого роздрукувати та заповнити.
2. Передайте зібраний пакет документів одним зі зручних способів:

Відскануйте або зробіть чіткі фото кожного документа та надішліть електронною поштою: [email protected].
Надсилайте копії документів поштою за адресою: м. Кропивницький, індекс 25009, вул. Соборна, 1А, отримувач ТОВ “ДК “Нафтогаз України”.
Зверніться до найближчого відділення банку-партнера ПУМБ. Окрім зазначеного пакета документів, візьміть із собою паспорт чи ID-картку.
У компанії наголосили, що надіслані документи обробляються по черзі. Переглянути внесені зміни можна в особистому кабінеті на сайті my.gas.ua або у наступній паперовій платіжці за спожитий газ.

У разі виникнення додаткових питань їх можна поставити за телефонами “гарячих ліній”: +380 66 300 2 888 (Vodafone); +380 98300 2888 (Kyivstar); +380 93300 2888 (Lifecell).

Джерело.

Close