facebook

“Хочуть поневолити, х*р їм”: Таролог показав, що може обрушитися на Україну в річницю війни

Таролог побачила, що окупанти планують відібрати у ЗСУ велику територію, навіть дві.

З того моменту, як російські окупанти підло напали на Україну, вже минуло цілий рік. Астрологи, екстрасенси і навіть тарологи сходяться на думці, що на дату 24 лютого Росія може готувати “криваві провокації”.
Є також думки, що кремлівський диктатор путін лише використовує блеф, тому що йому більше нічого показати на полі бою.

Про це розповіла таролог Яна Пасинкова на YouTube-каналі PeopleLife.

За її словами, окупанти планують відібрати у ЗСУ велику територію, навіть дві. За її словами, вони навіть заздалегідь поспішають заявити про окупацію цих населених пунктів. Швидше за все, йдеться про Донбас.

[quote author=””]”До квітня вони хочуть поневолити весь світ, усю Україну. Х*р їм, а не Україна. Але крові вони нам робитимуть і 24 числа, і аж до квітня. Тобто крові ще поп’ють”, – Прогнозує астроексперт.

Також вона каже, що у майбутньому Росія планує відкрити новий фронт, але тут вона розраховує на підтримку Білорусі. А остання не погодиться.

“Вони хочуть зайти на незайману територію. І будуть бити з повітря”, – каже Пасинкова.
Також варто нагадати нашим читачам, що днями відома українська тарологка Ірина Клевер, яка нещодавно за розкладом особливої ​​колоди побачила перемогу України вже цього року, вирішила відповісти українцям, що відбуватиметься 24 лютого. За її словами, зараз триватиме завершальний переломний момент у війні.

Джерело.

Close