facebook

“Усім буде страшно”: Екстрасенс розповіла, на що чекає Київську область в березні

На думку таролога, окупанти планують обстріли.

Екстрасенс, таролог і медіум Анна Атаманова розповіла, що, на її думку, може відбуватися у Київській області у березні. Вона зробила розклад по картах Таро та заявила, що російські окупанти могли обрати нову ціль для своїх атак.

“Будуть повітряні тривоги… Можливо, щось долетить в якусь установу. Щось буде літати… У них в планах у якусь установу поцілити”, – сказала медіум в інтерв’ю YouTube-каналу “Прогноз”.

На її думку, у березні будуть повітряні тривоги. В області та столиці люди будуть боятися атак росіян. Проте у самому Києві, запевняє Атаманова, все буде добре.

“Страх буде, тривоги будуть. В принципі, все буде гаразд. Київська область – там може бути щось. А сам Київ – більш-менш спокійно”, – вважає таролог.

За словами таролога, в області може бути “якийсь негативний момент”. Проте що саме це буде – вона не каже. Атаманова також передрікає, що на Київщині може бути дуже неспокійно.

“Буде гаряче, всім буде страшно. Усі будуть жахатися новин. Чекати на найгірше потрібно у Київській області”, – заявила медіум.

Джерело.

Close