facebook

Новий час почнеться з березня. Екстрасенс зробив пророцтво для України (відео)

Окрім як з доповідей політологів, чекати відповідей в екстрасенсів та парапсихологів зараз вважається абсолютно нормальним. Адже багато пророцтв за рік війни здійснилося.

У тому числі з передбачень мага й целителя Валерія Шатиловича. Яким зараз він побачив березень 2023 року, повідомляє Дніпровська панорама посилаючись на інтерв’ю мага YouTube-каналу PeopleLife

Астрологи прогнозують полегшення з цього передвесняного періоду, війна нібито почне згасати. Валерій Шатилович зробив свій прогноз на перший місяць весни.

Екстрасенс спрогнозував, що перш за все, в економіці нас чекають хороші новини, тож поля будуть засіяні.

У політичному аспекті Шатилович побачив нові обличчя при владі, наш політикум буде йти новим шляхом, але не дуже впевнено. За словами мага, “чистки” у владі триватимуть до кінця 2023 року.

Також ясновидець зробив розклад карт Таро й передбачив, що чекає на українців навесні й на полях війни. Надав велике значення символу конюшини.

Конюшина – це знак везіння, це карта щасливих можливостей. Це шанс швидко перемогти, швидко просунутися. Ця карта не говорить про повну перемогу, про досягнення всіх цілей і результатів. Але буде позитив, – розповів Валерій Шатилович.

У березні, прогнозує Шатилович, буде звільнення окупованих територій. Саме в цьому місяці ми побачимо логічне завершення боїв, що відбуваються в лютому, говорить він.

Джерело.

Close