facebook

“Вогонь, небезпека, битви”: маг Шептицький назвав небезпечні дати березня

Екстрасенс передбачив дні, в які на фронті буде триматися найсильніша активність.

Екстрасенс Роман Шептицький налякав прогнозом на березень 2023 року. Він заявив, що протягом місяця буде кілька днів, коли енергія буде мінливою, що може негативно відбитися на ситуації вздовж лінії фронту.

Так, Шептицький уточнив, що напруженими днями будуть 2-3 березня, а також 23 березня. Роблячи прогноз на початок місяця, він сказав:

“Дійсно символічна карта випадає, тому що вона говорить про те, що легко не буде. Аркан вогню, аркан небезпеки, битви… Дай Бог, щоб ці битви зараз стосувалися вигнання ворога з України”.

Шептицький уточнив, що окупанти намагатимуться захопити якомога більше української землі, поки ЗСУ не отримали новий пакет військової допомоги. Роман уточнив, що зазначені дати будуть переломними, і допоможуть визначити подальший хід бойових дій.

“Випадає в класичній колоді дев’ятка мечів – це аркан скорботи. Енергія загострюється, бо ворога доведеться гнати. Тим, хто зараз перебуває на окупованих територіях, потрібно бути особливо уважними та обережними. Ще одна карта – це заморожування/розморожування. Раніше в своїх прогнозах я говорив, що буде заморозка активного просування, а навесні буде нібито останній акт цих бойових дій. Якраз в березні відбудеться розморожування процесів. Ми будемо не просто якісно тримати оборону, а отримаємо нові можливості для перемоги”, – пояснив Роман Шептицький.

Джерело.

Close